web analytics

Welcome, Guest. Login / register for a free account  

Du fortjener å ha Nike Air Force 1 Mid PRIS

23 October, 2014 at 10:09 am in Buy & Sell

No Image Available

Contact Details

doris xiangu

Location : USA

Send Inquiry

Utgivelsen er en første for den med sin semsket innpakket øvre som er sammenkoblet med skinn og tekstil elementer Air Foamposite. Etter å ha blitt ertet med prøven versjonen av nike air force 1 high på nett One "Triple Svart," sneakerheads ble engstelig på når de ville ha en sjanse til å cop et par for seg selv. Den helt svart sneaker er å treffe detaljister mot slutten av denne måneden, og vi kunne ikke vært mer ekstatisk. De er oppkalt etter presidentens fly. Gitt antall sneaker oppfølgere som har falt siden, er det lett å bare anta at Air Force One ble tilbakevirkende kraft kalt for å være den første Air Force sneaker.

 

Ikke så. Den opprinnelige 1982 utgivelsen hadde "AIR FORCE jeg" skrift på tungen, i hyllest til presidentens fly. Forhåpentligvis noen på nike air force 1 mid pris sendte Ronald Reagan et par. Den sneaker er skallet øvre er pyntet i en frodig semsket som skinn fôr og matchende detaljer avslutte subtil utseende. Selv om sneaker er en enkel en tonet design, pakker det en tung punch. Hva kan være den beste Foamposite å slippe i år, kan du få din pair et utvalgte forhandlere 29. august.


Utgivelsen av nike air force 1 mid dame online samarbeid fortsatt i luften. Vi har allerede sett mange lekket bilder, men har ennå til å høre noen solid informasjon om en mulig lansering. Spekulasjon er at joggesko vil frigi en gang i år, vurderer det er Supreme 20-årsjubileum. Det er også "94" branding i kategorien hælen på AF1s, som representerer NYC skate merkets grunnlegger år.

 

Litt morsomt siden den første produksjonsmodellen ikke bare inneholdt en skinn toebox, men en ikke-perforert en på det, men den første nike air force 1 high dame nettbutikk prototype utnyttes mye mer mesh. Det var mer pustende og lettere, men gitt pricepoint, det ble bestemt at det måtte være mer skinn. Bra at fortsatt gjelder ikke. Den DCEC Komiteen Hjulpet Inspire The Air Force 1.

 

Flyknit teknologi ser ut til å funksjonen tungt i nike air force 1 high norge kommende fottøy utgivelser som sportsgiganten oppdaterer en rekke prøvd-og-sann silhuetter for kvinner for den kommende våren 2015 sesongen. Modellert her av ingen ringere enn Karlie Kloss, ser sesong dråpe Lourenco produsere en evolusjon av Nike moderne trening stiler som han kanaler hans egen design prowess mens balansere både funksjonalitet og femininitet.

Email This Post Print This Post

About Us

Global Freead is the no.1 advertising portal available online to easily reach worldwide customers. It is a free classified website with a wide range of visitors in internet. A Site To Post Free Buy Sell Global Classified Ads Online. Search Classified Ads For Jobs, Find Real Estate Properties On Sale and much more.

Advertisements