web analytics

Welcome, Guest. Login / register for a free account  

laserpen rood

19 May, 2015 at 2:31 am in Buy & Sell

Contact Details

laserlampje zhang

Location : Netherlands

Website : http://www.laserkorting.nl/

Send Inquiry

Excimer laser golflengte aan de uitgang is zeer kort, kan een ruimtelijke resolutie van 10-7 M kan bereiken, en waarschijnlijk leiden tot veel chemische reacties. Met de eximeerlaserstraal bestraling op het silicium-halogeengas, slechts het gedeelte voor de laserbestraling, chemische reacties, corrosie en andere delen niet bestraald, geen chemische reactie. De emitter van de laserpen rood is om te werken voor een lange beelddistortie kan worden geëtst op silicium ontworpen behoeften kwalificatie voor de 10-6 m van VLSI circuit patroon. 5 mW laser pointer fotogevoelige agens niet noodzakelijk echter verantwoordelijk voor het grote aantal ambachtelijke processen. Wafeltje belichting met tevens de corrosie vorm slechts één procedure. Er zij op gewezen dat de laser niet langer alleen als warmtebron gebruikt hier bovengenoemde verschillende toepassingsgebieden.
Excimer Laser heeft de volgende voordelen: 
? Excimer uiterst precieze verwerking van organisch materiaal en hoekige grootte is zeer goed; 
? niet fenomeen omringende materiaal en geen residu, bramen branden;
? thermisch beïnvloede zone is klein, een lichte vervorming van het matrixmateriaal; 
? aan de matrix in aanvulling op de materialen, substraten worden niet beïnvloed; De emitter van Lichtzwaard is geschikt om te werken voor een lange tijd voor het ergonomische design van toepassing. 
? kunnen beeldmasker legen op het oppervlak van een bepaald gebied, in plaats van het richten van de beweging wordt gelaten, een proces.
Zesde, de grootste gebruiker van dit product Wat zijn de voordelen? (Dwz het product dat de echte problemen voor de gebruikers kan oplossen, de grootste van zijn functies vrijwel belichamen?)
1, is de gebruiker tijdens de presentatie op de kritische en belangrijke inhoud, niet langer persoonlijk te komen om de hand in de voorkant van het scherm met een "up close-up." groene laser Glove wordt beschouwd als de verlengde RG technology.
2 de traditionele handmatige bediening van de muis volledig verwijderen is niet handig, kan spraak beperkingen van de gebruiker niet oplossen van het podium in gesprek met de eisen van de gebruikers. 
3, in staat om de huidige multi-media lecture presentatie moet aanpassen aan het gebruik van het personeel om voice-effecten te verbeteren en het gebruik van de gebruikers de moderne instrumenten van presentatie van de informatie-niveau en de efficiëntie te maximaliseren.
Draai de afstandsbediening pin Daquan netwerk - de meest professionele afstandsbediening pen groothandel.
100mW laser pointer zendt door MicroPower. Vooral in de laserlampje astronomie, pen op afstand, groene pen, presentatie partner, metgezel spreker, laser pointer-knop, koper laser pointer, laser pointer AAA batterijen, afstandsbediening rollen ballon flip pen, groene flip pen, laser pointer U schijf, U disk Laser flip pen laser product een aanvulling op het assortiment in de groothandel, retail, de meer professionele en uitgebreide service-oriented.
Leerkrachten, opleiders, docenten en andere medewerkers doen de lessen in de multimedia presentatie of rapport presentatie, het is dit dilemma, de noodzaak om een ??computer te bedienen, terwijl deze verklaring, het effect is zeer beperkt, erg handig, draadloze computer naar de afstandsbediening te pakken flip pen. Blauwe laser pointer uitgegeven door MicroPower, die milieuvriendelijk is.
Als u een multimedia presentatie, de bevrijding te maken, echt, "ga waar genoteerd. Waar genoemd, verwijst naar de plaats waar."
Geen licht laser zaklamp brandbare en explosieve stoffen, zoals alcohol, vuurwerk en andere voorwerpen, en zeker niet tegen de blootstelling van de mens, in het bijzonder de ogen, anders zal het netvlies branden, wat resulteert in permanente blindheid.

laser pen 200mW groene
Kies welke aspecten moeten worden waargenomen in laser pointer? De klant kan kiezen laser pointer 5 MW de functies van de ontvanger.
In de afgelopen jaren met de ontwikkeling van de tijd, laser meer en meer leraren, professionele acteurs van alle leeftijden, laser pointer, zodat je gewoon staan ??op het podium van de beperkingen, alleen in het bezit van een laser pointer kan PowerPoint aan de Office XP, Office 2003, Office 2010 en andere versies van office software en image viewer, webbrowser, e-book software draaien op en neer de software. Druk op de laser pointer kan de focus zien, flip omhoog en omlaag te bereiken, of wanneer de muis met groene laser pointer, laser pointer met de muis functie moet worden van de ontvanger alleen op de computer, kunt u de rechter muisknop Dubbelklik functie te bereiken Het is gemakkelijk om te leren hoe u kunt gebruik maken van de groene laser pointer.You de link, knop, zwart en andere steun te openen zodat de laser pointer, om volledig te verwijderen van de moderators behoeften, terwijl de exploitant van de computers, terwijl het uitleggen " De angst dat de echte "gaat zeggen, waar, zeggen waar" U ooit gebruik van de de muis om de overlast op te lossen, en interactief met het publiek, zodat de studenten sterk hebben verbeterd de interesse in het leren. Of het nu zakelijk of leerkrachten zijn, is alles wat je ongekende ervaringen brengen.
Maar veel mensen kopen een laser pointer in de vaak erg verward over wat een paar belangrijke onderdelen in acht wanneer u het kopen? De ontvanger van 200mW laser pointer is gemakkelijk en handig in gebruik. In feite, kiezen voor een laser pointer, laser pointer vooral afhankelijk van de gemaakte kosten in verband met een laser pointer enkele kosteneffectieve vorm factoren:
1 functie
Verschillende soorten laser pointer functie er anders uitzien, is er een eenvoudige laser pointer met een laser pointer, een laser om de volgende pagina hyperlink steun te krijgen, een belangrijke merk naar een zwart scherm te ondersteunen, met USB, kunt u de TF-kaart bepaalde functies erven de muis, optische muis, muismodel, aanraakgevoelige sensoren etc., de prijzen van de verschillende functies en zeker niet hetzelfde, hoe meer mogelijkheden de hogere prijzen zeker, afhankelijk van de individuele behoeften. 100mW laser pointer is een goede assistent van het product demonstratie. Als u slechts één laser, als de belofte van de V202, V203, G105, G109 en zo verder, dan is een enkele laser pointer, als je functioneren flip, flip over de keuze van de laser functioneert als de belofte wens voor de V850, N30, V380 V890, v809, en zo, als je weet dat wanneer de laser pointer kan ook worden gebruikt wanneer de muis en kies de zijkant van de muis-model van laser, zoals de belofte van T8 zal willen T9, N95 enz. gebruiken, de specifieke keuze aan de individuele behoeften.
(2) Structuur
green laser pointer is een perfecte assistent elektrificatie instruction.Each type blauwe laser pointer, kan de interne structuur verschillend zijn, de kwaliteit van de interne componenten verschillend zijn, het uiterlijk is anders, sommige metalen, wat plastic en metaal en verf.

Email This Post Print This Post

About Us

Global Freead is the no.1 advertising portal available online to easily reach worldwide customers. It is a free classified website with a wide range of visitors in internet. A Site To Post Free Buy Sell Global Classified Ads Online. Search Classified Ads For Jobs, Find Real Estate Properties On Sale and much more.

Advertisements