web analytics

Welcome, Guest. Login / register for a free account  

laserpen

4 March, 2015 at 2:47 am in Business

No Image Available

Contact Details

snay lina

Location : Amsterdam

Website : http://www.batteriemonde.com/

Send Inquiry

Alle lasers hebben een stralend medium, een energiebron en een resonator. Het lasermedium medium een ??materiaal dat kan worden verpompt (bekrachtigd) door een energiebron (zoals licht of elektriciteit) naar een hogere energietoestand. Na wordt gepompt, kan het stralend medium dat energie vrij als monochromatische straling. De resonator is een gebied waarmee de vrijgekomen energie op te bouwen voordat wordt vrijgegeven. Een basis resonator is een paar spiegels aan weerszijden van het lasermedium medium. Een spiegel is volledig reflecterend zodat alle licht dat op het weerspiegelt terug in het lasermedium medium; de andere gedeeltelijk reflecterend zodat een deel van het licht dat reflecteert terug in het lasermedium medium en enkele licht door naar de laserpen 3000mw te verlaten. Het paar spiegels veroorzaakt het licht heen en weer door het lasermedium middel weerspiegelen en lijn zich in één richting, waarbij de coherentie van het licht produceert.

De laserpen rood is een goedkope draagbare laser die kan worden uitgevoerd in de hand. Het is ontworpen voor gebruik tijdens presentaties te wijzen gebieden van de dia of foto wordt gepresenteerd, een hand gehouden houten stok of een uitschuifbare metalen aanwijzer te vervangen. Het is superieur ten opzichte van oudere pointers omdat het kan worden gebruikt vanaf een paar honderd meter verderop in een verduisterde omgeving en omdat het een heldere vlek van licht precies waar de gebruiker wenst. Het heeft ook betrapt op als een all-purpose wijzen hulpmiddel en is zo gewoon dat wetten zijn aangenomen om het gebruik ervan te beperken worden.

Technisch gezien is het woord laser is een acroniem dat staat voor "lichtversterking door gestimuleerde emissie van straling," maar de term is zo vaak gebruikt dat het niet langer wordt geactiveerd te worden. De straling is het licht dat wordt uitgezonden door de laser; Dit licht kan zichtbaar of onzichtbaar voor het menselijk oog. Technisch slechts enkele laser 500mw gebruiken lichtversterking, maar de naam laser wordt nog steeds gebruikt voor een apparaat dat monochromatische (alle één kleur of golflengte) produceert, coherent (de lichtgolven voldoende overeenstemming in één richting) straling.

200mW groene laserpointer

Een laserpen diode is minder ingewikkeld dan veel soorten elektronische consumentenapparatuur. Het bestaat uit een laserdiode, een printplaat, geval optiek en een behuizing. Sommige van de elektrische componenten op de printplaat en de laserdiode zijn gemaakt van halfgeleidende materialen, metalen en keramiek. De halfgeleider materialen omvatten verbindingen (materiaal uit meer dan één element zuiver) van aluminium, gallium, arseen, fosfor, indium, en soortgelijke elementen. Deze verbindingen worden gebruikt in een verscheidenheid van halfgeleiderproducten. Halfgeleiders bevatten ook metalen zoals aluminium, goud en tantaal.

De theorie wordt gebruikt om lasers te produceren werd gepubliceerd in 1958 door onderzoekers van Bell Labs. De eerste laser, gebouwd in 1960 bij Hughes Aircraft, gebruikt een stuk robijn voor een stralend medium, licht voor een energiebron, en spiegels om een ??resonator te produceren. De halfgeleiderlaser is uitgevonden in 1962. Het gebruikte een halfgeleidermateriaal, vergelijkbaar met de gebruikte transistoren en geïntegreerde schakelingen voor laserwerking halfhard materiaal. Vroeger ook gelijkstroom (DC) elektriciteit, de stroom die door batterijen, een energiebron. Het nog steeds gebruikt resonator spiegels. De eerste halfgeleider lasers geproduceerde niet-zichtbare infrarode straling. Voor halfgeleiderlasers ook zichtbaar licht produceren met rode de minst dure type halfgeleiderlaser en groen, blauw en paars wordt steeds duurder. Halfgeleider lasers gebruikt in 1200mw laserpen  zijn ook bekend als diode lasers, omdat ze een type halfgeleider diode. Een diode geeft elektriciteit gemakkelijk in één richting; light emitting diodes en laser diodes produceren licht wanneer de elektriciteit doorheen gaat. Halfgeleider elektronica zijn minder duur om te produceren sinds de late jaren 1950 geworden. Ze hebben ook kleiner en minder energie nodig. Zij werden goedkoop genoeg om gebruikt te worden in consumentenelektronica zoals laser pointers in 1980. Voor laserdiodes zijn de grootte van een bloedcel. Ze produceren licht dat is minder gecollimeerd (het verplaatsen van alle in één richting) dan de meeste laserpen goede prijs omdat de kortheid van de resonator ruimte. Vanwege dit, moeten ze een soort van externe optica (lenzen) het licht te focusseren tot een strakkere bundel. Laserdiodes, net als veel halfgeleiders, zijn kwetsbaar en moeten worden beschermd tegen het milieu en van spanningspieken. Zendvermogensstuurschakelingen, dat meestal een fotodiode (een diode die elektriciteit produceert wanneer licht opvalt) aan de uitgang van de laserdiode controleren, voorkomt de diode van het ontvangen van te veel of te weinig vermogen. De diode wordt afgeschermd van de omgeving door een plastic case dus dat lijkt op de meeste andere halfgeleiderinrichtingen die worden gebruikt op printplaten.

Superieure kwaliteit groene laserpen 5000mW

De eerste laserpointers kost honderden dollars, maar de vraag en verbeterde methoden van fabricage hebben geresulteerd in een lagere prijs dan vijf dollar voor de meest goedkope types. Er zijn ook verschillende items die laserpointers op te nemen, of op zijn minst de componenten, zoals laser bezienswaardigheden voor geweren en projectoren met ingebouwde laser pointers.

De printplaat is typisch vervaardigd uit een hars (plastic) zoals epoxy met glasvezels erin te versterken. Elektriciteit wordt uitgevoerd om de verschillende componenten op de printplaat met lijnen van metaal zoals aluminium en koper. Afzonderlijke componenten die op de printplaat zijn diodes, de laserdiode, condensatoren en weerstanden. Semiconductor onderdelen, zoals de diodes worden ingekapseld in kunststof met metalen draden die verbonden zijn met metalen pads op de printplaat met soldeer (een metaallegering traditioneel gemaakt van tin en lood, maar nu minder lood en andere metalen als substituten). Niet-halfgeleider onderdelen zoals weerstanden en condensatoren zijn gemaakt van verschillende metalen, kunststoffen, keramiek (met inbegrip van glas).

De optieksysteem kan glas zijn, maar minder duur acryl kunststoffen worden gebruikt in de meeste laserpointers. De behuizing kan worden gemaakt van elk materiaal, zoals metaal, kunststof, of zelfs hout. Het bevat metaal (meestal koper) contacten voor de batterijen.

Email This Post Print This Post

About Us

Global Freead is the no.1 advertising portal available online to easily reach worldwide customers. It is a free classified website with a wide range of visitors in internet. A Site To Post Free Buy Sell Global Classified Ads Online. Search Classified Ads For Jobs, Find Real Estate Properties On Sale and much more.

Advertisements