web analytics

Welcome, Guest. Login / register for a free account  

Nike Air Max 1 Essential – Wolf Grey – Venom Green – Bright Geranium

30 January, 2015 at 7:26 am in Education

No Image Available

Contact Details

meshre sheit

Location : gsdfg

Send Inquiry

Het is niet dat de Nike Air Max 1 hulp nodig heeft om populair te worden, maar de Nike Air Max 1 Premium Tape releases hebben de schoenen laatste tijd wel een zetje in de rug gegeven. Deze nieuwste look geeft de sneakers een zwarte bovenkant Goedkope Nike Air Max met accenten van wit voor een winnende uitstraling. De Nike Air Max 1 Premium Tape is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Nike retailers, zoals Concepts. De schoen bezit transacties tussen verschillende tinten, waarondeVind nu de sneaker bij winkels, waaronder politiek. 

Nike Sportswear blijft nieuwe colorways uitbrengen voor de Nike Air Max Graviton. Hier zien we drie verschillende versies die net zijn opgedoken in Japan. De sneaker gebruikt een Nike Air Max 360 zool, en de bovenkant is opgemaakt in een laser gesneden uiterlijk, gemaakt van leer. Ook worden er nylon onderlagen toegepast. Het Air Max Bestellen eerste paar is een blauw ontwerp, terwijl de andere twee verschillende tinten bruin gebruiken. Uiteraard houden we je op de hoogte van een eventuele release ! De Nike Air Max 1 houdt dingen spannend met de nieuwe Jacquard Pack. 

Laten we eens een kijkje nemen naar de Nike Air Max 90 Sneakerboot, een model dat in populariteit begint te groeien. Deze sneakers komen in een Royal Blue & Black colorway in de winkels te liggen, en bevat volgens de fabrikant ook reflecterend 3M materiaal. De zijkant is voorzien van witte stippen, nike air max 1 dames een gestreepte tong met zwarte stip veters. Deze sneaker zal voor menig Nike Air Max fan een must-have worden. Tot op heden is er nog geen release datum bekend, we zullen het voorlopig met de foto's moeten doen! 

Nike is van plan om Nike Air Max verzamelaars druk bezig te houden, met de aankondiging van de Nike Air Max Reflect collectie. Deze release is specifiek bedoeld om onze hardlopers te helpen die hun sport graag in het donker uitvoeren, door het toepassen van een aantal reflecterende 3m materialen. De collectie heeft nike air max 1 Kopen de immer populaire Nike Air Max 1, Nike Air Max 90, Nike Air Max 95 en Nike Air Max Thea modellen en ieders interpretatie van het thema is een beetje anders dan de L130hyJIBY andere. 15 November zullen de reflecterende Nike Air Max schoenen in de winkel liggen ! 


Tags : nike air max 1 Kopen Email This Post Print This Post

About Us

Global Freead is the no.1 advertising portal available online to easily reach worldwide customers. It is a free classified website with a wide range of visitors in internet. A Site To Post Free Buy Sell Global Classified Ads Online. Search Classified Ads For Jobs, Find Real Estate Properties On Sale and much more.

Advertisements