web analytics

Welcome, Guest. Login / register for a free account  

Nike Air Max 95 Womens White Pink Grey

12 November, 2014 at 7:36 am in Buy & Sell

No Image Available

Contact Details

gfhgh fhfgh

Location : vgfyhb

Send Inquiry

Het lijkt erop dat de goedkope nike roshe run Air Max 360 is het einde van de Nike Air Max, in feite, Nike is nooit gestopt, het nieuwe model van Nike78 is een nieuw overschrijden om Nike Air Max-serie ooit. Nike onlangs uitgedaagd 78 kunstenaars Remixen en de functie van Nike schoenen te passen. Nick Marsh, een 0000 van de deelnemers, nam een paar Air Maxes en geïmporteerde de internals van een Wii Balance Board om zijn schoenen te zetten in controllers. Hij plaatste het Balance Board sensoren in de zolen van de schoenen en re-jiggered enkele draden aan Air Maxes te zetten in een werkend Balance Board. Volgens Nike nieuwe innovatie, Nike wil het effect dat de gebruiker eenvoudig legt op de schoenen te bereiken, draait op de balance board / schoenen (nike-wiis) en dan speelt als normaal, behalve dat het niet een normale manier om te spelen. Zodra ze fysiek verbonden de aan de raad, de acties zijn veranderd, kunnen ze niet langer alleen afstapt, zodat ze hun voet moeten tillen en op een been staan of zitten wanneer er geen druk nodi nike roshe run g is, waardoor voor een geheel interessant verschillende ervaring.

Omzet van Nike voor het vierde kwartaal daalde met 7%, op 4,7 miljard dollar. Onder hen, de Amerikaanse activiteiten daalde de omzet met 2 procent, als gevolg van aanhoudende zwakte in kleding verkopen. Waaronder het Midden-Oosten en Afrikaanse markten en zakelijke omzet in Europa daalde met 19%, maar op basis van een vaste wisselkoers termen, daalde de omzet met 3% .Asia-Pacific regio voor dezelfde inkomsten, indien de wisselkoers factoren rekening registreerde ook een toename van 3 procent. In Nike's snelst groeiende markten - China, slechts 6 procent stijging van de omzet, veel minder dan in dezelfde periode vorig jaar (vóór de bijeenroeping van de Olympische Spelen in Peking) de groei zo hoog als 60% .Als van november vorig jaar, Nike's pre -Verkoop opzichte van dezelfde periode het volume van de orders daalde met 12 procent, exclusief valuta-invloeden, in vergelijking met 5 procent omlaag. Dit, Sterne Agee analist Sam Poser zei dat Wall Street de wisselkoers had verwacht, exclusief het effect van pre - verkooporders daalde slechts 2% .Look op de business van de pre-sale orders voor de regionale situatie, Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) zone grootste pre-sale orders voor 24%, de United States District pre-sales bestellingen daalden met 4%. "Ze zijn sterk in dit kwartaal om kosten te besparen, maar de brutomarges zijn niet bijzonder goed." Poser analisten zei: "Ze lijken te veel initiatieven te nemen om te proberen om hun marktaandeel te behouden, maar dit hielp niet (Protection) nike air max merk."

Met de SQ SUMO 2 5900, hebben Nike ingenieurs geduwd MOI, v nike free run 2 dames olume en de impact efficiëntie aan de USGA grenzen, alles in een club. Het resultaat is de meest rechte, langste, meest nauwkeurige driver Nike ooit heeft gemaakt. Al tientallen jaren, hebben Nike Air Force Ones de sneaker markt gedomineerd. Ze worden gedragen door beroemdheden, atleten, volwassenen, kinderen en tieners gelijk. De sneakers worden steeds populairder over de hele wereld en een statussymbool in veel opzichten zijn geworden. Nike heeft consequent introduceerde nieuwe ontwerpen voor de schoen elk jaar en 2009 blijkt niet anders te zijn. Deze populaire schoenen zijn vervaardi nike free 5.0 gd en aangeprezen als het schoeisel moet hebben voor het nieuwe millennium. 

Email This Post Print This Post

About Us

Global Freead is the no.1 advertising portal available online to easily reach worldwide customers. It is a free classified website with a wide range of visitors in internet. A Site To Post Free Buy Sell Global Classified Ads Online. Search Classified Ads For Jobs, Find Real Estate Properties On Sale and much more.

Advertisements